Силвија Стојановска останува во домашен притвор

Судот ја продолжи мерката притвор за актерката Силвија Стојановска осомничената за поврзаност со шверц со кокаин кој беше запленет во Шпанија.

Стојановска и нејзниот партнер беа приведени по голема акција за шверц на 700 килограми кокаин. Стојановска е обвинета дека била помагач во групата Војкан Будисављевиќ и нејзиниот брат.

Во домашен притвор ќе остане до 16 февруари кога се очекува судот повторно да одлучува за оваа мерка на претпазливост.


SHARE