Симон Трпчески прекина концерт во Штип – немало греење (ВИДЕО)

По пауза од 11 години, пијанистот Симон Трпчески повторно настапи во Штип но концертот во Домот на културата „Ацо Шопов“ бил прекинат.
Причина: во салата немало греење, а имало проблеми и со струјата.

Трпчевски имаше настап на традиционалниот новогодишен концерт кој секоја година го организира средното музичко училиште „Сергеј Михаилов“ кој се одржа пред 20-тина дена.

По инцидентот концертот сепак продолжил во студената сала.

SHARE