Контрирајќи ѝ на помала група посетители што ја пееја македонската химна и извикуваа „Никогаш Северна, само Македонија“ на денешната прослава на Илинден на Мечкин Камен, симпатизери на СДСМ скандираа „Северна, Северна“!

Претходно, толпата со бели маички и со капчиња со натписот „Сите сме деца на Илинден“ го поздрави Зоран Заев со громогласни повици „Зоки! Зоки!“.

Извиците „Северна, Северна!“ по 13:30 минута од видеото:

SHARE