Синдром на поделена партија: Има или нема СДСМ апликација?

Од веста на порталот МКД.мк најдобро се гледа дека нешто сериозно се случува со апликацијата со која власта прибирала податоци од граѓаните.

СДСМ во реакцијата до јавноста откако штабот на Гордана Сиљановска Давкова откри дека постојат индиции за кршење на закони, во исто време порачува и дека има и дека нема апликација.

Целата вест на МКД.мк

https://www.mkd.mk/makedonija/soopshtenija/sdsm-ima-aplikacija-ama-samo-za-chlenovi-i-aktivisti-na-partijata

SHARE