СЈО како правен ТАТ

Уште еден во низата коментари на социјалните мрежи за Специјалното јавно обвинителство.

„СЈО ќе остане запаметено само како правен ТАТ, мега измама на која сите се налепија…“

За едни институцијата договорена во „Пржино“ и со која раководи јавната обвинителка Катица Јанева, се покажа како големо разочарување.

За други…

SHARE