Скопје пак меѓу „топ десетте“ најзагадени во светот

Главниот град одново се најде во топ 10-те најзагадени градови со светот, или поточно на 9-то место.

Најзагадено е во Центар 152ПМ 10 честички, Лисиче со  147 кај Ректорат 144 ПМ 10 честички.

SHARE