Скопскиот метеж овековечен од Спутник (ВИДЕО)

Рускиот портал Спутник објавува видео снимено во центарот на Скопје какво што ретко може да се види во други западни градови.

Се разбира, денот бил врнежлив

SHARE

Comments are closed.