„Скопско ехо“ го избра најубавиот неизграден проект на Шилегов

Неделникот „Скопско ехо“ во својот последен број прави анализа на тригодишнината од преземањето на позицијата градоначалник на Скопје од страна на Петре Шилегов.

Весникот за најубав неизграден проект на Шилегов и на целиот свет го прогласува тунелот под тврдината Кале, кој го ветуваше градоначалникот а кој никогаш не започна да го гради.

Последна вест

Бил ли и тој на онлајн конгресот на СДСМ?

Еден од најблиските соработници на Заев е позитивен

SHARE