Скопско јавно претпријатие емитува порно филмови на наплатно место (ВИДЕО)

Во видеото објавено од жител на Скопје се гледа како на наплатно место на Јавното претпријатие на општина Центар се емитува порно филм.

Засега никој од тимот на градоначалникот на Центар Саша Богдановиќ ниту од јавното претпријатие не објаснува зошто на опремата на општината се емитуваат порно филмови.

И минатите години граѓани информираа за слични инциденти.

Видеото на линкот подолу

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10219338143703237&id=1200124349

SHARE