Слаткар со “отворено писмо” за референдумот, Грција била како Тајсон (ВИДЕО)

Раперот Марко Маринковиќ – Слаткаристика во неговото ново видео со кое агитира за промена на името смета дека Грција е како Тајсон и дека затоа Македонија тееба да го спроведе Преспанскиот договор.

Сите негови ставови во политички ангажираната песна подолу.

Овде песната што му ја посвети раперот Bizzi во која го нарече “Дунда”

Bizzi до Слаткар: Ти си „дунда“ – Референдумот предизвика хаос и на естрадата (ВИДЕО)

SHARE

Comments are closed.