Следниот понеделник – неработен

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 9 декември 2019 година, е неработен ден за сите граѓани на државата.

Ова е согласно Законот за празниците соо оглед на тоа што 8 декември празникот Св. Климент Охридски”, се паѓа во недела.

SHARE