Словенец наместо Македонија ѝ одговори на Грција за „Macedonia the GReat“ (ФОТО)

Словенечки твитерџија ѝ одговори на Атина за кампањата за трговската марка промовирана од премиерот Мицотакис.

Словенецот подготвил графичко решение одговор на грчката кампања а на Македонците им порачува:

“Како одговор на Грците за нивната провокација – Топ.
Не се давајте Македонци!
#НикогашСеверна само #Македонија”.

SHARE