Словенец открива кое место би освоил Заев во натпревар на неспособни

Влијателен словенечки Твитерџија со свој коментар откако премиерот Заев бил насанкан од луѓе кои лажно се претставиле како Грета Тунберг и нејзиниот татко.

“Да учествува на натпревар на најнеспособни ќе освои второ место затоа што е неспособен” пишува за Заев Словенецот.

SHARE