Смет, хаос и нечисти пелени (ВИДЕО)

По вчерашната „евакуација“ на граѓани од зграда во ТЦ Скопјанка“ уплашени од неподносливата реа на амонијак, Телевизија 24 дојде објави видео снимка од внатрешноста на станот 11.

 

SHARE