Тешка сообраќајна несреќа се случи синоќа во Нова Градишка, Хрватска во која загина возач кој со автомобил влета во куќа, го проби ѕидот изаврши во днева соба во која, за среќа, немало никој.

40-годишниот возач, управувајќи го сопственото возило, поради неприлагодена брзина, поминал покрај видно поставениот знак „Стоп- задолжително запирање“ , поминал низ раскрсница, слетал од патот и удрил во ѕидот на семејна куќа,

SHARE