Со „Југо“ за Стево

Брендирано “Југо” со ликот на Стево Пендаровски е паркирано во центарот на Прилеп, пренесува порталот „Маркукуле“, но нема информации кој стои зад овој пропаганден „материјал“.

SHARE

2 Коментари

    • Sega i Famoznoto YUGO im smeta na OVCITE ! TIE povekje bi sakale da se kacat na Bukefal !!!

Comments are closed.