Со поголема сиромаштија до подобра економија – Нов гаф на Заев (ВИДЕО)

Неколку дена откако ја насмеа јавноста со гафовите на Телма меѓу кои беше и оној за “видео скриминг” во изборната Кампања лидерот на СДСМ денеска со нова грешка во изразувањето која ги насмеа граѓаните.

Во интервју за ТВ Сител Заев објасни дека економијата ќе се помагала со зголемување на сиромаштијата.

SHARE