Со солзи во очи, со жигови од лисици – Нека е честита коалицијата на СДСМ и Крсто Мукоски (ВИДЕО)

Пратеникот Антонио Милошоски одговара на тврдењето на пратеникот Крсто Мукоски кој тврди дека ќе гласа за Законот за Јавно обвинителство по слободна воља.

Крсто Мукоски како обвинет за тероризам при промената на уставното име беше прогласен за терорист од страна на СДСМ а денеска доби аплауз од нејзините пратеници.

SHARE