Со „златен“ спреј против брусалките

На социјалните мрежи се споделуваат фотографии на кои може да се види битолчанец, наводно, кој со спреј во златна боја „одговара“ на акцијата на властите за брусење на Сонцето од Кутлеш на шахтите…

SHARE