Професорката Гордана Силјановска изрази длабоко сочувство до семејствата на загинатите патници од сообраќајната несреќа на патот Скопје-Тетово.

„Изразувам длабоко сочувство до семејствата на загинатите во страшната несреќа.

Во овие тешки мигови за Македонија моите мисли и чувства се со семејствата на починатите и со повредените на кои им посакувам брзо оздравување, напиша професорката“ Силјановска на нејзиниот Фејсбук профил.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=109882680149706&id=100033839222511

SHARE