Сопругата на првиот човек на ЕЛЕМ работи во Централен регистер

Александра Миновска, сопругата на директорот на ЕЛЕМ, Драган Миновски, од октомври минатата година е вработена како шефица на кабинет кај директорката на Централен регистар.

Вработувањето на Миновска доаѓа една година откако нејзиниот сопруг е именуван за директор на ЕЛЕМ.

SHARE