,,Совест” до Заев: Гласавме а вие излажавте за минарето, следно е црвен картон

Не запира нeлeгaлната изградба на минарето на Али-пашината џамија во Охрид, обвинуваат од Здружението „Совест”. Оттаму велат премиерот Заев ветил стопирање на изградбата, и решавање на проблемот после претседателските избори, но како и за време на кампањата така и сега после изборите продолжува градбата на минарето во центарот на Охрид. „И сега што правиме? Си … Continue reading ,,Совест” до Заев: Гласавме а вие излажавте за минарето, следно е црвен картон