Советничка на Заев поднела оставка

Ленче Николовска, советничка на премиерот Зоран Заев за земјоделство, шумарство и водостопанство, дала оставка од позицијата.

Оставката стапила во сила на 1 ноември, потврдија за ,,Лидер” извори од Владата.

На истиот датум си отишле и други 17 вработени, меѓу кои имало и лица од повисоките владини структури, дознава порталот.

SHARE