Спасов и Героски на ФБ разменија „комплименти“

Откако новинарот Бранко Героски на својот Фејсбук профил сподели дека СДСМ ботови му се заканувале бидејќи побарал извинување од премиерот Зоран Заев, со свој коментар во дискусија се јави професорот Ѓорѓи Спасов.


https://expres.mk/najchevska-vladata-najlesno-kje-ja-urnat-apologeti-na-vlasta-kako-gjorgji-spasov-na-primer/ 1

SHARE