Спасов: Тимоние ја навредува нашата интелегенција

Поранешниот македонски амбасадор Ѓорѓи Спасов се огласи на Фејсбук по денешната прес-конференција на францускиот амбасадор Кристијан Тимоние и отворено му порача на дипломатот да ја напушти амбасадорската функција. „А Тимоние ја навредува нашата интелигенција. Става сол на лута рана. Се прави како се да знаел многу од порано. Решавањето на спорот за разликите околу името … Continue reading Спасов: Тимоние ја навредува нашата интелегенција