Спасовски објави Ковид19 мерки за Бајрам и доби болни коментари (ЛИНК)

Техничкиот премиер Спасовски објави дека карантинот во недела на Рамазан Бајрам ќе започне од 5 часот наутро а ќе трае до 11 часот по што блокадата за граѓаните ќе трае до вторник наутро. ИВЗ која признава дека тоа го побарала од владата е задоволна од одлуката со која верниците ќе можат во 0530 наутро да … Continue reading Спасовски објави Ковид19 мерки за Бајрам и доби болни коментари (ЛИНК)