Спасовски со светски рекорд: Колку пати пишува Северна во документ од 6 реда? (ФОТО)

Техничкиот премиер Оливер Спасовски е функционерот од СДСМ и ДУИ кој најмногу пати досега го користел зборот Северна во официјален документ.

Во краткото писмо на Спасовски до Џафери во кое бара смена на министерката за труд Мизрахи вкупно 13 пати се наоѓа зборот северна, 6 пати напишан од техничкиот премиер и 7 пати на печатите на Владата од кои 2 се на албански јазик и еден на англиски.

SHARE