Спиеш ли мирно Царовска Мила? – пишува Горан Момироски

Кога слушнав првично за случајот не можев да поверувам. Мислев дека повторно се работи за политичка пресметка и дека се работи за обичен „рекла – казала“ муабет. Дури сакав да верувам дека се работи за обичен обид да се атакува на имиџот една од најпопуларните членови на Владата. Кога ги слушнав деталите се згрозив, како … Continue reading Спиеш ли мирно Царовска Мила? – пишува Горан Момироски