На листата на просечните нето-плати остварени во државите во Европа за 2018 година, Македонија е рангирана во долниот дел.

Нешто повисоко од дното на кое се наоѓаат Албанија, Косово, Белорусија и – Молдавија.

извор ТВ21

SHARE

1 Коментар

Comments are closed.