Срамно протуркан законот за ЈО во Собрание

Срам е ова што го правите. Криминалци., реагираше координаророт на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Мицевски по повтореното гласање за ЗЈО во Собранието.

Ви побарав процедурално додека се обраќаше колегата Мухиќ и вие тоа го занемаривте.

Немате право да повикате на поединечно гласање. Барам да кажете дека гласањето е неуспешно.

Се понатаму што правите е кршење на Уставот, му рече Мицевски на спикерот Џафери, пренесе Пресинг. ТВ

SHARE