Српска медиумска посла (ФОТО)

Дел од српските медиуми што не можат да го поканат Шешељ во студио да ламентира дека Македонците се неосвестени Срби си гледаат сеир во Македонија и тресат глупости што ним им одговараат.

SHARE

Comments are closed.