Српски јутјубер ја дели Македонија меѓу Србија, Бугарија, Грција и Албанија (ВИДЕО)

Во ситуација кога со децении трае присвојувањето на Македонија и српски Јутјубер дава свој придонес во општата “карма каша” меѓу соседите и Македонците.

Некогаш ваквите видеа во јавноста поминуваат без многу да ја креваат тензијата но некогаш знаат да предизвикаат сериозни тензии и говор на омраза меѓу народите.

SHARE