Статус на денот: Апасиев како комарец на “Шилеговача” на нудистичка плажа

Ко ќе ме прашаат: – “Профа, ај наведи ги правните слабости на т.н. Преспански договор”?, се осеќам коо шилеговачиве скопски комарци, само плус ко да сум на нудистичка плажа. Не знам од кај попрво да почнам со АПЕЊЕ 😉

#БојкотирамНедоучениПравници
#НеГласамНаРеферендумЗаСамоукинување

Проф. Димитар Апасиев

Линк до статусот

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1851624814902848&id=100001660416730

SHARE