Статус на денот: ЕУ, Бонева, Тунтев и буџетот

“Ние во ЕУ. Бонева, Тунтев, Кирацовски и Мукоски европратеници.

Скопје-Брисел +1600км, плус патарини и амортизација.

Цел буџет на патни трошоци ќе ни оди”.

ФБ стаус на Илче Затаракоски (Ил – Че)

SHARE