Статус на денот: Не сме нормални! На толку политичари, ние уште ѓубре увезуваме…

Охриѓанецот Иљче Затаракоски во свој стил го коментира увозот на ѓубре од Бугарија како горивот за индустријата во Македонија.

„’Македонија увезла над седум милиони тони отпад од Бугарија’. Па, стварно не сме нормални! На толку политичари, ние уште ѓубре увезвиме…“, вели Затаракоски во статусот на денот на Фејсбук.

SHARE