Статус на денот: Парискиот ѕид

На социјалните мрежи не престанува на се споделуваат коментари поврзани со француското „не“ за отпочнување преговори на Македонија со ЕУ… Подзасилени со дополнителен песимизам откако францускиот претседател Емануел Макрон го прогласи и НАТО за клинички мртов.

SHARE