Статус на денот: Сите имаат правен систем, само ние преправен

Режисерот Борис Дамовски, еден од водачите на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“, ја има објавата на денот на Фејсбук.

Сите имаат правен систем, само ние преправен.Pimp my ride, byatch.

Posted by Борис Дамовски on Monday, September 14, 2020
SHARE