Статус на денот: Софија Куновска

“Перење на вриење. Мозок”, напиша на својот профил екс пратеничката на СДСМ Софија Куновска.

Таа алудира на интензивниот обид на владеачките функционери и нивни приврзаници во медиумите и невладиниот сектор да ги убедат граѓаните дека вреди да се смени името.

Вчера во таква акција беа премиерот Заев, министерот Димитров и уште неколку други нивни приврзаници.

SHARE