Статус на денот – Златко Ориѓански: Да си го опнете….

“Значи вака сеа, хаха. Изнегиравте и исплукавте се што имате вредно хаха од Ристо Вртев, преку Кирил Џајковски до Конески, Панчев и Пандев…. што ви остана? Да си го опнете сами на себе хаха ете тоа”, напиша музичарот Златко Ориѓански на Фејсбук.

SHARE

Comments are closed.