Стилот на Сергеј Варошлија на тапет во „Камионџија Шоу“ (ВИДЕО)

Водителот Сергеј Варошлија кој е познат по тоа што на телевизија критикува или дава пофалби за начин на облекување на различни луѓе се најде на тапет на сатиричното „Камионџија шоу“ кај Дарко Јефремов.

Како помина водителот видете сами

🚛 КАМИОНЏИЈА ШОУ 🎬Емисија во која оценуваме, критикуваме и даваме предрасуди на инстаграм профили. Денес на мета се најде Sergej Varoshlija🖤Follow me on instagram: DarkoVlogs.#paybacksabitch #howyoufeelnow #kamiondzija #shou #instavideo #hdr #cdllife #positivity #gopro #darkovlogs

Posted by Darko Jefremov on Sunday, December 2, 2018

SHARE

Оставете коментар