Стојанче Ангелов “се смеша” (ВИДЕО)

Во првите изјави откако е назначен за прв човек во битката против Ковид-19 екс генералот Стојанче Ангелов кој сега ја води битката на државата против епидемија се збуни.

На екс генералот му посакуваме успех во битката дури и ако понекогаш “се смешува” пред камерите.

Полоша варијанта е да биде безгрешен пред камери а да нема резултат во битката со ковидот.

Видеото на линкот

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10216392771765845&id=1652110979

SHARE