Столе Стоилов за Северна: Срам да ни е на сите….

Ракометарот Стојанче Стоилов не ја прифаќа Северна како име на својата држава.

“Ментално нестабилни сме сите у државава што дозволуваме вака да ни прават !!!

Срам да ни е на сите….

За мене секогаш ќе биде МАКЕДОНИЈА !!!”, напиша ракометната ѕвезда и миленик на македонската публика кој денеска го играше последниот меч како Република Македонија.

На мечот утре репрезентацијата треба да биде претставена како Северна Македонија.

SHARE

2 Коментари

  1. Да. Ментално сте нестабилни сите во државава што мислите дека лошо ви прават што го прифаќаат договорот со Грција за да ве внесат во НАТО и ЕУ. Но сепак и така ментално нестабилни, ќе бидете и вие граѓани на земја членка на НАТО и ЕУ, па да се надеваме дека во НАТО и ЕУ ментално ќе се стабилизирате.

Comments are closed.