На „Партизанска“ има повеќе од 100 автобуси со кои дојдоа поддржувачи на СДСМ да учествуваат на денешниот марш „За европска Македонија“ а од организаторите добија маички со кои ќе маршираат од збирното место – Црвениот крст до Инфо центарот на ЕУ  каде ќе се одржи и големиот граѓански митинг, пренесува ТВ21.

Марш „За европска Македонија“ во Скопје

 

SHARE

Comments are closed.