на социјалните мрежи се споделува видео од блиска средба на таксист со полугола жена на крстосницата кај „Континентал“.

На снимката се гледа како непозмнатата жена се обидува да го оштети такси возилото спо што тој ја напаѓа со псовки и удари по што таа паѓа на земја , а таксивозилото со број 2693 заминува.

SHARE