Струмичани: Сакаме го Вицето и ни дава пари колку сакаме (ВИДЕО)

Во видео од пред локалните избори во 2014 година група Струмичани раскажуваат колку ги сакаат Зоран и Вице Заев и очекуваат победа во Струмица.

Во еден момент еден од анкетираните без да биде воопшто прашан вели дека Вице Заев им дава пари колку што сакаат.

Според весникот Ла Верита во 2014 Вице Заев и други блиски на Зоран Заев вршеле незаконски активности меѓу кои и потплаќање на гласачи за добивање на изборите.

SHARE