„Автопатот ќе биде за многу скоро време пуштен, меѓутоа апелирам додека не биде пуштен во употреба возачите не треба да го возат“, изјави денеска министерот за транспорт Горан Сугарески.

Тој појасни дека градежните активностии се завршени, но дека е потребно уштееднаш да се извршат дополнителни безбедносни проверки.

SHARE

2 Коментари

  1. Треба да помине што подолго време откако претходната власт скоро го заврши автопатот за да може што повеќе луѓе да мислат дека оваа власт е заслужна за него, а да дојде што поскоро време до претседателските избори

  2. ПОЧИТУВАНИ МАКЕДОНЦИ ОД НАША МАКЕДОНИЈА, НА ОВИЕ СИТЕ ТРУБАЧИ ИМ ОТКАЖУВААТ ПОСЛУШНОСТ И НЕ САКААТ ДА ИМ СВИРАТ НА ОВИЕ ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА БИДЕЈЌИ ТАКВИ НОТИ И МУЗИКА НЕ ПОСТОЈАТ!!

Comments are closed.