Сулејман Реџепи: Веќе не сме на иста страна со оваа влада! (ВИДЕО)

„За жал, од вечерва не сме повеќе на иста страна со оваа Влада“, изјави поглаварот на ИВЗ Сулејман Реџепи по вечерашниот упад на полицијата во ИВЗ, и по изјавата на Бузаку дека тој од утре ќе биде поглавар на ИВЗ согласно одлуките од Судот, објави ТВ21. За денешниот упад на финасиска полиција во ИВЗ, Реисот … Continue reading Сулејман Реџепи: Веќе не сме на иста страна со оваа влада! (ВИДЕО)