Маја Старова, свекрва на одметнатата пратеничка на ВМРО-ДПМНЕ, Нола Исмајлоска Старова, е поставена за В.Д. директор на основното училиште “Јан Амос Коменски”, во Карпош, дознава Економски Лидер од извори во Министерството за Образование.

Претходно, и ќерката на пратеничката Емилија Александрова, од истата независна пратеничка група беше вработена во Фондот за иновации, пишува „Лидер“.

SHARE