Свиња бркаше грчки ТВ новинар во живо (ВИДЕО)

Новинар по име Лазо на грчката телевизија Антена се соочи со проблем откако при јавување во живо се соочи со голема свиња која не сакаше да го остави на мира.

Journalistic problems…. 🙁

Posted by Goran Lefkov on Tuesday, November 26, 2019

SHARE