Tags проширување на НАТО

Tag: проширување на НАТО

Последни вести

Шехтански: Две недели карантин за сите што ги напуштија градовите пред полицискиот час

„Техничката влада со изминат мандат треба веднаш да донесе уредба за задолжителен 14 дневен карантин за сите...

Хрватска: Предлагаат отворање Министерство за среќа

Дел од партиската програма на Мирослав Шкоро, лидер на Домовинскиот покрет во Хрватска е подобрување на квалитетот на животот, за што...

Заев го одзема правото на Зекири, Адеми и др. Албанци во СДСМ да ја...

Со изјавата дека не може Албанец да биде премиер со која лидерот на СДСМ Заев му одговори на Али Ахмети кој најави дека тоа...

Бегалски камп во околината на Кукуш под карантин

Со заедничка одлука на Министерствата за цивилна заштита, за здравство и за миграциска политика на Грција, бегалскиот камп во близина ...